Barbecue Naarden

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Een barbecue in Naarden of Soest


Home » Barbecue Naarden

Gaat u binnenkort een barbecue organiseren in de omgeving van Naarden of Soest? Dan bestelt u uw vlees uiteraard het liefst bij een goede slager. Bekijk daarom zeker eens wat Floor Poelier u te bieden heeft. Onze slagerij in Hilversum is een waar begrip in de omgeving. Welk vlees wilt u aan uw gasten serveren? Laat het ons weten, dan zorgen wij daarvoor!

Een barbecue organiseren in de omgeving van Soest of Naarden? Wij maken van uw barbecue een succes

Misschien gaat u wel een buurtfeest of familiefeest organiseren, of heeft een bekende van u een jubileum te vieren. Met een barbecue slaagt uw feest altijd. Iedereen is tenslotte gek op lekker eten. Gaat u binnenkort een barbecue in de omgeving van Soest of Naarden organiseren? Dan moet u zeker eens onze menukaart bekijken. Als erkend poelier behoort natuurlijk kip tot onze specialiteiten. Ook verse spareribs zijn een klassieker voor op de barbecue. Daarnaast staat op onze kaart onder andere:

  • Lam
  • Varken
  • Rund
  • Vis
  • Vegetarisch

Ook kunnen wij salades, brood en sauzen bezorgen. Bij ons vindt u dus alles om uw barbecue compleet te maken! Heeft u geen zin om losse stukken vlees en spiesen te bestellen? Kies dan voor één van onze gevarieerde BBQ-pakketten. In ieder pakket zit voor ieder wat wils en dat is natuurlijk heel makkelijk. Uw bestelling wordt overigens in een koelbox met koelelementen geleverd, waardoor alles goed vers blijft.

Naast vlees en vis ook andere barbecue-benodigdheden

Floor Poelier levert u niet alleen vlees en vis voor op de barbecue die u in de omgeving van Naarden of Soest organiseert. Bij onze slagerij in Hilversum kunt u namelijk ook een barbecue huren. Bij de prijs zit het gas en het schoonmaken inbegrepen. Ook kunt u bij ons bestek, tafels en servies bestellen. Wij zijn meer dan gewoon een slager! Wij leveren werkelijk alles dat u voor uw barbecue nodig heeft. Zorg er wel voor dat u uw bestelling minimaal drie dagen van tevoren aan ons doorgeeft.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd hoe wij ook uw barbecue in bijvoorbeeld Soest of Naarden tot een succes maken? Aarzel niet contact met ons op te nemen. Hiervoor belt u naar 035-624 67 82. Weet u reeds wat u wilt bestellen? Geef uw bestelling dan door via onze bestelpagina. Wij zien deze graag tegemoet!

  • Velden met een * zijn verplicht