BBQ Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Maaltijdservice

N

Catering voor feesten

N

Aanbod aan wild

BBQ in Hilversum of Soest


Home » BBQ Hilversum

Wilt u een BBQ huren, omdat u een feest gaat organiseren in de omgeving van Soest of Hilversum? Bestel deze dan bij Floor Poelier! Hier vindt u namelijk alles dat u nodig heeft om een geslaagde BBQ te organiseren. Van vlees tot servies, van de BBQ tot tafels; u vindt het allemaal bij ons. Wij nemen uw zorgen uit handen door alles aan te bieden wat u nodig heeft voor een BBQ. Bovendien geeft u uw bestelling eenvoudig online aan ons door. Aarzel niet langer en organiseer een barbecue in Hilversum!

Een BBQ huren voor een perfect feest in de omgeving van Soest en Hilversum

Een BBQ organiseren is voor iedere gelegenheid een uitstekend idee. Misschien heeft u binnenkort een verjaardag of jubileum te vieren, is er iemand geslaagd of wilt u gewoon een gezellige avond met vrienden of familie doorbrengen. Wat de reden ook mag zijn, als u een BBQ wilt organiseren in de regio Hilversum of Soest, is het goed om uw benodigdheden te huren bij Floor Poelier. U kunt bij ons een BBQ huren, waarbij het gas en de schoonmaakbeurt bij de prijs zijn inbegrepen. Ook kunt u bij ons servies, tafels en bestek huren. Heel handig voor als u daar zelf niet genoeg van in huis heeft. Voor een complete BBQ in regio Soest en Hilversum kunt u al uw benodigdheden bij ons huren.

Heerlijk vlees voor uw barbecue in Hilversum

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het heerlijkste vlees van de regio Hilversum en Soest voor op de BBQ. Wat denkt u bijvoorbeeld van saté, spareribs, verschillende soorten burgers, spiesen en natuurlijk onze overheerlijke kip. Ook voor de visliefhebber en vegetariërs onder ons hebben we genoeg opties op onze menukaart staan. Dit alles is afkomstig van de kwaliteitsslager. Natuurlijk is uw BBQ pas compleet met een stukje stokbrood, een salade en verschillende sausjes. Die bezorgen wij ook, dat is voor ons geen enkel probleem. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit de verschillende soorten vlees en vis die wij aanbieden? Kies dan voor één van onze BBQ-pakketten. Hiermee haalt u een gevarieerde greep uit ons aanbod in huis. Laat die barbecue in Hilversum maar beginnen!

Bestel uw BBQ via onze website

Floor Poelier heeft een winkel in Hilversum waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent als u een barbecue organiseert. De benodigdheden voor uw BBQ in Hilversum of Soest kunt u echter ook via onze website huren. Woont u binnen een straal van vijf kilometer? Dan komen wij uw bestelling gratis bij u thuisbezorgen. Buiten deze zone betaalt u slechts een klein bedrag aan bezorgkosten. Als u bijvoorbeeld in de buurt van Naarden woont, geniet u nog steeds van onze BBQ. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel dan gerust even naar 035-624 67 82. Onze medewerkers staan u graag te woord.

  • Velden met een * zijn verplicht