N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

BBQ Naarden


Wilt u een BBQ huren, omdat u een BBQ gaat organiseren in de omgeving van Naarden, Soest en Hilversum? Bestel uw BBQ bij Floor Poelier! Hier vindt u namelijk alles dat u nodig heeft om een geslaagde BBQ te organiseren. Van vlees tot servies, van de BBQ tot tafels, u vindt het bij ons allemaal. Wij nemen uw zorgen uit handen door alles aan te bieden wat u voor een BBQ eventueel nodig kunt hebben. Bovendien kunt u uw bestelling ook nog eens online aan ons doorgeven. Handig, toch?

BBQ huren voor een perfecte BBQ in de omgeving van Hilversum, Soest en Naarden

Een BBQ organiseren is voor iedere gelegenheid een goed idee. Misschien heeft u binnenkort een verjaardag of jubileum te vieren of is er iemand geslaagd of wilt u gewoon een gezellige avond met vrienden of familie doorbrengen. Wat de reden voor uw BBQ ook mag zijn, als u een BBQ wilt organiseren in de regio Hilversum, Soest en Naarden, dan is het goed om uw benodigdheden te huren bij Floor Poelier. U kunt bij ons een BBQ huren, waarbij het gas en de schoonmaakbeurt bij de prijs zijn inbegrepen. Ook kunt u bij ons servies, tafels en bestek huren. Heel handig voor als u daar zelf niet genoeg van in huis heeft.

Ruim assortiment aan vlees, vis en salades

Natuurlijk kunt u bij Floor Poelier ook terecht voor het heerlijkste vlees voor op de BBQ. Wat denkt u bijvoorbeeld van saté, spareribs, verschillende soorten burgers en spiesen? Ook voor de visliefhebber en vegetariërs onder ons hebben wij genoeg opties op onze menukaart staan. Natuurlijk is uw BBQ pas compleet met een stukje stokbrood, een salade en verschillende sausjes. Die bezorgen wij natuurlijk ook, dat is voor ons geen enkel probleem. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit de verschillende soorten vlees en vis die wij aanbieden? Kies dan voor één van onze BBQ-pakketten. Hiermee haalt u een gevarieerde greep uit ons aanbod in huis. Laat die BBQ maar beginnen!

Bestel uw BBQ via onze website

Floor Poelier heeft een winkel in Hilversum, waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent. Echter, uw benodigdheden voor uw BBQ in Hilversum, Soest of Naarden kunt u ook via onze website bestellen. Woont u binnen een straal van vijf kilometer? Dan komen wij uw bestellen gratis bij u thuisbezorgen. Buiten deze zone betaalt u slechts een klein bedrag aan bezorgkosten. Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Bel dan gerust even naar 035-624 67 82. Onze medewerkers staan u graag te woord.

  • Velden met een * zijn verplicht