Hazenbout kopen Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Hazenbout kopen


Home ยป Hazenbout kopen

Bent u op zoek naar een adres waar u verse hazenbout kunt kopen? Kom dan eens langs bij Floor Poelier in Hilversum. Wij verkopen al ruim 85 jaar overheerlijk vlees. Bij ons vindt u de hazenbout waarnaar u op zoek bent. Heeft u geen tijd om de winkel te bezoeken? Dan bestelt u het vlees eenvoudig via onze webshop.

Fijne hazenbout die u in onze winkel kunt kopen

Wanneer u een liefhebber bent van klein wild is het een echte aanrader om hazenbout te kopen. Het is erg fijn vlees dat lekker mals smaakt. Bij onze kwaliteitsslager vindt u hazenbout van de hoogste kwaliteit. Het merendeel van het wild vlees dat wij verkopen is afkomstig uit Nederland, waardoor wij kunnen garanderen dat het van uitstekende kwaliteit is. Wilt u graag klein wild in huis halen voor u en uw gezelschap? Dan is het raadzaam om naast hazenbout ook ander vlees te kopen, bijvoorbeeld verse eend van onze slager. Eendenvlees heeft een unieke smaak en het is mogelijk om er vele recepten mee te maken. Indien gewenst geven wij graag advies over de bereiding van uw wild.

Kom eens langs bij onze winkel

Indien u graag hazenbout bij ons wilt kopen, brengt u een bezoek aan onze winkel in Hilversum. Ook is het mogelijk om het vlees online te bestellen. Hiervoor kan je terecht in onze webshop. Neem ook zeker eens een kijkje naar onze andere soorten vlees, zoals onze verschillende soorten vlees voor de barbecue.

  • Velden met een * zijn verplicht
Floor Poelier