Hazenbout kopen Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Hazenbout kopen


Home ยป Hazenbout kopen

Bent u op zoek naar een adres waar u verse hazenbout kunt kopen? Kom dan eens langs bij onze poelier. Wij verkopen al ruim 85 jaar overheerlijk vlees vanuit onze winkel in Hilversum. Bij ons vindt u de hazenbout waarnaar u op zoek bent. Heeft u geen tijd om de winkel te bezoeken? Dan bestelt u het vlees eenvoudig via onze webshop.

Fijne hazenbout die u in onze winkel kunt kopen

Wanneer u een liefhebber bent van klein wild is het een echte aanrader om hazenbout te kopen. Het is erg fijn vlees dat lekker mals smaakt. Het merendeel van het wild vlees dat wij verkopen is afkomstig uit Nederland, waardoor wij kunnen garanderen dat het van uitstekende kwaliteit is. Wilt u graag klein wild in huis halen voor u en uw gezelschap? Dan is het raadzaam om naast hazenbout ook ander vlees te kopen, bijvoorbeeld verse eend van onze slager. Eendenvlees heeft een unieke smaak en het is mogelijk om er vele recepten mee te maken. Indien gewenst geven wij graag advies over de bereiding van uw wild.

Kom eens langs bij onze winkel

Indien u graag hazenbout bij ons wilt kopen, brengt u een bezoek aan onze winkel in Hilversum. Ook is het mogelijk om het vlees te bestellen in onze webshop. Heeft u verder nog vragen over ons aanbod aan vlees voor de barbecue? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 035-624 67 82.

  • Velden met een * zijn verplicht