Hertenvlees kopen Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Hertenvlees kopen


Home » Hertenvlees kopen

Wij bieden u de mogelijkheid om hertenvlees van uitstekende kwaliteit te kopen. In onze speciaalzaak in Hilversum verkopen wij uiteenlopende soorten vers vlees. Floor Poelier heeft alles in huis om u op culinaire wijze te verrassen. Kom eens naar onze winkel en ontdek ons veelzijdige aanbod!

Wij zijn hét adres om vers hertenvlees te kopen

Het hertenvlees dat u bij ons kunt kopen, beschikt over een vrij dichte structuur. Hertenvlees van onze online poelier heeft een unieke, typische wildsmaak. Vergeleken met het andere wild vlees dat u bij ons kunt kopen, is hertenvlees vrij grof. Het hert behoort namelijk tot het grootste grof wild van Nederland. De ree is familie van het hert, toch is reerugfilet vele malen fijner dan hertenvlees. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Bent u meer een liefhebber van klein wild? Dan is hazenbout wellicht iets voor u. We hebben eveneens vers eendenvlees in ons aanbod. Wat uw voorkeur ook heeft, wij hebben het in ons assortiment.

Kom eens langs bij onze winkel

Indien u er interesse in heeft om hertenvlees te kopen, raden wij u aan om eens langs te komen bij onze slagerij in Hilversum. Hier vertellen onze poeliers u graag meer over dit heerlijke vlees. Ook beschikken wij over een verkoopwagen waarmee wij rondrijden door de regio. Kijk goed wanneer de wagen bij u in de buurt is en kom langs voor ons overheerlijke vlees.

  • Velden met een * zijn verplicht
Floor Poelier