N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

De lekkerste kip vlak bij Weesp


Home » Kip Weesp

Vraagt u zich af bij welke slager u de lekkerste kip haalt in de omgeving van Weesp? Die koopt u natuurlijk bij Floor Poelier! Al meer dan 85 jaar is onze winkel gevestigd in Hilversum. Het is een familiebedrijf dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Wij staan enerzijds bekend om onze specialiteiten, wild en kip, anderzijds om onze flexibele houding tegenover onze klanten. Wij kunnen aan alle wensen van onze klanten voldoen, eventueel op bestelling. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Wij horen het graag van u!

Kip is één van de specialiteiten van onze poelier

U vindt onze poelier nabij Weesp. Hier bereiden wij onze wild en kip specialiteiten in eigen beheer. Wij leveren daardoor altijd verse producten en daar ligt ook onze kracht. Zo vindt u bijvoorbeeld volgende kipproducten bij ons:

Bij ons kunt u ook terecht om bijvoorbeeld scharrelkip te kopen. Woont u niet in de buurt of bent u niet in de gelegenheid om naar onze winkel toe te komen? Wij staan regelmatig op diverse markten in de omgeving van Weesp, met een verkoopwagen met een ruim assortiment aan kip en wild. Online uw vlees bestellen is natuurlijk ook mogelijk.

Bestel uit ons veelzijdige assortiment

Naast vlees van de hoogste kwaliteit, verkopen wij bij Floor Poelier ook heerlijke verse maaltijden en gemaksproducten. Ideaal voor als u weinig tijd heeft om uitgebreid te koken, maar wel van een goede maaltijd wilt genieten. Kom gerust een keer langs in onze winkel om ons aanbod te bekijken. De lekkerste kip in de buurt van Weesp, die vindt u bij ons!

  • Velden met een * zijn verplicht
Floor Poelier