Kiprollade BBQ Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Kiprollade voor de BBQ kopen in Hilversum


Home » Kiprollade BBQ Hilversum

Floor Poelier is dé specialist waar u moet zijn als u lekkere kiprollade voor op de BBQ wilt bestellen in Hilversum. Wij zijn een ervaren poelier die u graag van heerlijk, vers vlees voorziet. Of u nu kiprollade uit ons online assortiment wilt kopen of juist een specifiek verzoek heeft, wij staan voor u klaar. Dankzij onze flexibele houding wordt u altijd voorzien van het vlees dat u wenst!

Kiprollade en vele andere soorten kip voor de BBQ kunt u bij ons bestellen

Wilt u graag overheerlijke kiprollade online kopen? Dan helpt onze poelier u graag verder. Wij garanderen u te allen tijde heerlijk, vers vlees. Kip behoort hierbij tot onze specialiteiten. Wij hebben ons ontwikkeld als online poelier. Wanneer u een BBQ op de planning heeft staan, doet u er dan ook goed aan om kiprollade te bestellen in onze winkel. Deze rollade is lekker mals en zorgt voor de ultieme smaaksensatie bij u en uw gasten! Naast kiprollade kunt u bovendien nog veel meer kipgerechten voor op de BBQ bij ons online kopen, bijvoorbeeld:

De kiprollade en andere kipgerechten die u bij ons kunt bestellen, zijn steeds gemaakt van verantwoorde Tante Door kip. U geniet dus zonder schuldgevoel van onze overheerlijke hapjes.

Koop uw rollade in de winkel of online

Wilt u graag de lekkerste kip voor uw BBQ in huis halen? Kies dan voor de kiprollade of een van de andere kipvarianten voor de BBQ en kom deze bestellen in onze winkel in Hilversum. U kunt de kiprollade ook online kopen via onze webshop, mocht uw voorkeur hiernaar uitgaan. Wij wensen u alvast een smakelijke maaltijd!

  • Velden met een * zijn verplicht
Floor Poelier