Kiprollade BBQ Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Kiprollade voor de BBQ kopen in Hilversum


Home » Kiprollade BBQ Hilversum

Floor Poelier is dé specialist waar u moet zijn als u lekkere kiprollade voor op de BBQ wilt aanschaffen in Hilversum. Wij zijn een ervaren poelier die u graag van heerlijk, vers vlees voorziet. Of u nu kiprollade uit ons assortiment wilt of juist een specifiek verzoek heeft, wij staan voor u klaar. Dankzij onze flexibele houding wordt u altijd voorzien van het vlees dat uw wenst!

Kiprollade en vele andere soorten kip voor de BBQ bestelt u bij ons in Hilversum

Wij garanderen u te allen tijde heerlijk, vers vlees. Kip behoort hierbij tot onze specialiteiten. Wanneer u een BBQ op de planning heeft staan, doet u er dan ook goed aan om kiprollade te bestellen in onze winkel in Hilversum. Deze rollade is lekker mals en zorgt voor de ultieme smaaksensatie bij u en uw gasten! Naast kiprollade bestelt u bovendien nog veel meer kipgerechten voor op de BBQ bij ons in Hilversum, bijvoorbeeld:

Koop uw rollade in de winkel of online

Wilt u graag de lekkerste kip voor uw BBQ in huis halen? Kies dan voor de kiprollade of een van de andere kipvarianten voor de BBQ en koop deze in onze winkel in Hilversum. Ook online bestellen is ook een optie, mocht uw voorkeur hiernaar uitgaan. Heeft u vragen? Bel dan naar 035-624 67 82, wij staan u graag te woord.

  • Velden met een * zijn verplicht