Maaltijdservice Hilversum

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Maaltijdservice in Hilversum


Home ┬╗ Maaltijdservice Hilversum

Wanneer u geen tijd heeft om een verse maaltijd voor uzelf te bereiden, maar wel goed wilt eten, dan biedt de maaltijdservice van Floor Poelier te Hilversum een uitkomst. Wij staan al meer dan 85 jaar bekend als een slager die gespecialiseerd is in wild en kip en bovendien flexibel is tegenover de vraag van haar klanten. Ook voor verse kant-en-klaarmaaltijden bent u bij ons echter aan het juiste adres!

Geniet van een verse kant-en-klaarmaaltijd dankzij onze maaltijdservice

Dagelijks maken onze medewerkers diverse verse maaltijden klaar voor onze maaltijdservice. Hiervoor gebruiken wij uiteraard de beste ingredi├źnten en het lekkerste vlees, zoals u van onze erkende slagerij verwacht. Onze maaltijden zijn perfect te combineren met witte rijst, bami of nasi uit onze eigen keuken. Ook bereiden wij dagelijks huisgemaakte soepen voor u in onze keuken. Deze verkopen wij in literverpakkingen. Wat denkt u van onze kippensoep, tomatensoep of erwtensoep? Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod.

Kom langs of bestel online

Kom gerust eens in onze winkel in Hilversum kijken wat wij zoal te bieden hebben op het gebied van maaltijdservice. Onze maaltijden en soepen kunt u overigens ook bestellen via onze webshop. Wij zijn namelijk ook bekend als online poelier. Binnen enkele dagen kunt u uw bestelling in onze winkel ophalen. Zo gemakkelijk is onze maaltijdservice!

  • Velden met een * zijn verplicht
Floor Poelier