N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Party hapjes kopen in Hilversum


Home ยป Party hapjes

Als u een adres zoekt om party hapjes te bestellen, zit u bij Floor Poelier in Hilversum helemaal goed. Dankzij onze gekwalificeerde slager beschikken wij over lekker en vers vlees. Al meer dan 85 jaar verzorgen wij diverse specialiteiten. Naast eten uit ons eigen assortiment, is het ook mogelijk uw eigen wensen aan ons door te geven; wij gaan hier zeer flexibel mee om. U geeft zelf aan waar u naar op zoek bent, waarna wij voor u aan de slag gaan!

Party hapjes voor elke gelegenheid bestellen in onze winkel in Hilversum

U wilt natuurlijk party hapjes bestellen van hoge kwaliteit bij onze winkel in Hilversum. Of u nu een bedrijfsfeest, familiefeest, jubileum of diploma-uitreiking heeft; Floor Poelier biedt u de hapjes die u zoekt. Als poelier zijn wij natuurlijk gespecialiseerd in kip, maar ons aanbod bestaat uit nog veel meer soorten vlees. Denk bijvoorbeeld aan lam, varken, rund en vis, maar ook vegetarisch eten. Wanneer u uw party hapjes bestelt, bieden wij ook aan om de catering voor u te verzorgen in regio Hilversum. Hierbij zijn servies, tafels, bestek en eventuele andere benodigdheden inbegrepen.

Bestel nu via onze website

Het bestellen van party hapjes voor uw gelegenheid in regio Hilversum gaat erg eenvoudig via onze website. Neem een kijkje op onze website en kom meer over ons aanbod te weten. Als gespecialiseerde slager bereiden wij altijd lekkere en verse hapjes. Het is niet voor niets dat we regelmatig de barbecue verzorgen bij mensen in de omgeving van Hilversum. Wij zorgen dat u niets tekortkomt op uw feestje. De lekkerste party hapjes kunt u direct online bestellen of aanschaffen in onze winkel in Hilversum. Indien u nog vragen heeft, stelt u deze ook in onze winkel of belt u naar 035-624 67 82.

  • Velden met een * zijn verplicht