N

Maaltijdservice

N

Catering voor feesten

N

Aanbod aan wild

Party hapjes kopen in Hilversum


Home ยป Party hapjes

Als u een adres zoekt om party hapjes te bestellen, zit u bij Floor Poelier in Hilversum helemaal goed. Dankzij onze gekwalificeerde slager beschikken wij over lekker en vers vlees. Al meer dan 85 jaar verzorgen wij diverse specialiteiten. Naast eten uit ons eigen assortiment, is het ook mogelijk uw eigen wensen aan ons door te geven; wij gaan hier zeer flexibel mee om. U geeft zelf aan waar u naar op zoek bent, waarna wij voor u aan de slag gaan!

Party hapjes voor elke gelegenheid bestellen

U wilt natuurlijk party hapjes bestellen van hoge kwaliteit. Of u nu een bedrijfsfeest, familiefeest, jubileum of diploma-uitreiking heeft; Floor Poelier biedt u de hapjes die u zoekt. Als poelier zijn wij natuurlijk gespecialiseerd in kip, maar ons aanbod bestaat uit nog veel meer soorten vlees. Denk bijvoorbeeld aan lam, varken, rund en vis, maar ook vegetarisch eten. Je hebt bij ons de keuze uit uiteenlopende hapjespannen die je gemakkelijk zelf opwarmt. Heb je liefst een klassieke hapjespan, of wil je liever een pan met heerlijk Aziatisch eten? Alles kan! Wanneer u uw party hapjes bestelt, bieden wij ook aan om de catering voor u te verzorgen. Hierbij zijn servies, tafels, bestek en eventuele andere benodigdheden inbegrepen.

Bestel nu via onze website

Het bestellen van party hapjes voor uw gelegenheid gaat erg eenvoudig via onze website. Neem een kijkje in onze webshop en kom meer over ons aanbod te weten. Als gespecialiseerde slager bereiden wij altijd lekkere en verse hapjes. Het is niet voor niets dat we regelmatig de barbecue verzorgen bij mensen in de omgeving van Hilversum. Wij zorgen dat u niets tekortkomt op uw feestje. De lekkerste party hapjes bestelt u bij onze online poelier!

  • Velden met een * zijn verplicht
Floor Poelier