N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Party hapjes


Home ยป Party hapjes

Als u een adres zoekt om party hapjes te bestellen, zit u bij Floor Poelier goed. Dankzij een gekwalificeerde slager beschikken wij over lekker en vers vlees. Al meer dan 85 jaar verzorgen wij vanuit hartje Hilversum diverse specialiteiten. Naast eten uit ons eigen assortiment is het ook mogelijk uw eigen wensen aan ons door te geven; wij gaan hier zeer flexibel mee om. U kunt zelf aangeven waar u naar op zoek bent, waarna wij aan de slag gaan!

Party hapjes bestellen voor elke gelegenheid

U wilt natuurlijk party hapjes bestellen van hoge kwaliteit. Of u nu een bedrijfsfeest, familiefeest, jubileum of diploma-uitreiking heeft; Floor Poelier biedt u de hapjes die u zoekt. Als poelier zijn wij natuurlijk gespecialiseerd in kip, maar ons aanbod bestaat uit nog veel meer soorten vlees. Denk bijvoorbeeld aan lam, varken, rund, vis en ook vegetarisch eten. Wanneer u uw hapjes bestelt, bieden wij ook aan om de catering voor u te verzorgen. Hierbij zijn servies, tafels, bestek en eventuele andere benodigdheden inbegrepen.

Bestel nu via onze website

Het bestellen van party hapjes gaat erg eenvoudig via onze website. Neem een kijkje op onze website om meer over ons aanbod te weten te komen. Als gespecialiseerde slager slagen wij er altijd in om lekkere en verse hapjes te bereiden. Het is niet voor niets dat wij regelmatig de barbecue verzorgen bij mensen in de omgeving van Hilversum. Wij zorgen dat u niets tekortkomt op uw feestje. De lekkerste party hapjes kunt u direct online bestellen. Indien u nog vragen heeft, zijn wij telefonisch bereikbaar via 035-624 67 82.

  • Velden met een * zijn verplicht