Poelier Weesp

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Poelier Weesp


Bent u op zoek naar een goede poelier in de omgeving van Laren, Baarn, Naarden of Soest? Zoek niet verder, want u heeft nu een heel goede polier in deze regio gevonden. Floor Poelier is een begrip in de omgeving van Weesp, Naarden, Laren en Baarn. Onze winkel is gevestigd in het centrum van Hilversum, waar wij al meer dan 85 jaar onze klanten naar alle tevredenheid van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in kip en wild, maar kunnen ondertussen ook iedere wens vervullen. Welk stukje vlees serveert u vanavond tijdens het diner?

Poelier in Hilversum, nabij Weesp, Baarn, Naarden en Laren met ruim assortiment

Bij Floor Poelier in Hilversum, gelegen in de buurt van Laren, Naarden, Baarn en Weesp, koopt u enkel vlees dat wij in eigen huis hebben bereid. Wij werken uitsluitend met verse producten en dat is ook waar wij om bekendstaan. Wij verkopen verschillende soorten vlees, waaronder ook biologisch vlees en scharrelkip, grof, klein en exotisch wild. Ons wild komt, indien mogelijk, van Nederlandse bodem. Wij staan garant voor A-kwaliteit vlees met een sublieme smaak, daar kunt u op rekenen.

Naast verschillende soorten vlees ook verse kant-en-klaar maaltijden

Er is echter meer dan vlees van hoge kwaliteit dat u bij ons kunt aanschaffen. Wanneer u geen zin of tijd heeft om uitgebreid te koken, maar wel van een heerlijke verse maaltijd wilt genieten, dan moet u zeker eens in ons aanbod aan kant-en-klaar maaltijden kijken. Iedere dag maken onze medewerkers de heerlijkste maaltijden klaar, natuurlijk van verse ingrediënten en met het beste vlees. Al onze maaltijden zijn perfect te combineren met onze bami, nasi en witte rijst uit eigen keuken. Kijk ook eens bij ons aanbod aan huisgemaakte soepen, die wij in literpakken verkopen.

Bestel in één keer alles voor op de barbecue

Wist u dat u bij Floor Poelier in één keer alles kunt bestellen dat u nodig heeft voor uw barbecue in de omgeving van Baarn, Laren, Naarden en Weesp? Niet alleen kunt u bij ons een overheerlijk barbecuepakket bestellen, ook kunt u een barbecue huren en zelfs extra servies, bestek en tafels bestellen. Heel handig natuurlijk, want zo hoeft u zich niet tot verschillende specialisten te wenden.

Online uw vlees of maaltijden bestellen

Wilt u er zeker van zijn dat wij uw vlees of favoriete maaltijd nog hebben als u langs onze winkel gaat? Bestel deze dan via onze website! Wij zien uw bestelling graag tegemoet. Heeft u vragen over bepaalde producten? Of heeft u een specifiek verzoek? Aarzel dan niet ons even te bellen: 035-624 67 82.

  • Velden met een * zijn verplicht