Verse maaltijden

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Verse maaltijden en soepen


Home » Verse maaltijden

Voor de lekkerste verse maaltijden en soepen kunt u bij ons terecht. Elke dag bereiden wij kant-en-klaarmaaltijden. Hierbij maken wij gebruik van de beste ingrediënten en vers vlees. Ook voor overheerlijke soepen is Floor Poelier degene die u zoekt. Proef onze huisgemaakte kippensoep, tomatensoep, erwtensoep of andere variant. Een ware smaaksensatie voor iedere soepliefhebber!

Verse maaltijden afkomstig uit eigen keuken

Als u weinig tot geen tijd heeft om te koken, zijn onze verse maaltijden de ideale oplossing voor u. Dagelijks bereiden wij de beste kant-en-klaarmaatijden. Ze zijn afkomstig uit eigen keuken, waarmee wij garanderen dat de maaltijden ook echt vers zijn. Onze maaltijdservice beschikt onder meer over het lekkerste vlees, afkomstig van dé gespecialiseerde slager van Hilversum. De verse maaltijden die wij bereiden, zijn perfect te combineren met nasi, bami of witte rijst uit onze eigen keuken.

Een ruim aanbod van lekkere soepen

Ook voor verse soepen bent u bij ons aan het juiste adres. De soepen worden verkocht in literverpakkingen. Naast huisgemaakte kippensoep, tomatensoep en erwtensoep beschikken wij over een nog veel ruimer aanbod. Mogelijk vallen de wat minder bekende soepen u juist erg in de smaak. Zo kunt u in plaats van onze huisgemaakte kippensoep misschien een keer de wildsoep of uiensoep proberen. Er is in ieder geval keuze genoeg. Voor ons volledige assortiment raden wij u aan om onze webshop eens te bekijken.

Kom naar onze winkel

Wij maken al ruim 85 jaar het lekkerste vlees in de omgeving van Hilversum. Als gespecialiseerd poelier in de regio zijn kip en wild onze specialiteiten, vandaar dat onze huisgemaakte kippensoep tot de crème de la crème behoort. Kom gerust een keer kijken in onze winkel voor ons gevarieerde aanbod. Onze maaltijdservice verzorgt de meest verse maaltijden. Heeft u vragen over onze maaltijden of soepen? Neem dan contact met ons op via 035-624 67 82.

  • Velden met een * zijn verplicht
Floor Poelier