Black Angus

Home » Black Angus

Black Angus biefstuk kopen in Hilversum


Indien u Black Angus biefstuk wilt kopen, is Floor Poelier in Hilversum dé plek waar u moet zijn. Black Angus biefstuk is een van de bekendste rassen van rundvlees in Schotland. Het staat bekend om zijn uitzonderlijke malsheid en sappige, zilte smaak. U kunt het Black Angus vlees bij ons kopen om heerlijke gerechten mee te maken. Onze familiezaak in Hilversum bestaat al ruim 85 jaar en daardoor zijn wij in staat om u te adviseren over het kopen van het beste vlees, zoals Black Angus biefstuk.

Black Angus biefstuk is uniek vlees dat verkrijgbaar is bij ons

Wanneer u het Black Angus vlees wilt kopen, dan kiest u voor rundvlees van de hoogste en meest constante kwaliteit. Black Angus biefstuk ‘Beef’ is een uniek product dat uitermate geschikt is voor zowel bakken als grillen. Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet. Als echte kwaliteitsslager zijn we er trots op om dit vlees in onze zaak aan te bieden.

Huur uw BBQ-benodigdheden bij ons

Heeft u binnenkort een verjaardag of een leuk feest te vieren en wilt u een BBQ organiseren? Bij Floor Poelier huurt u alle benodigdheden voor de lekkerste BBQ. Bekijk ons volledige assortiment aan de lekkerste stukken wild vlees zoals malse kip van Tante Door of in dit geval het heerlijke Black Angus vlees dat u zowel online als in de winkel kunt kopen. Zo is het gegarandeerd dat u en uw gasten genieten van het lekkerste vlees. U heeft ook de mogelijkheid om de catering van uw feest compleet door ons te laten verzorgen. Kortom, bij ons kunt u zoveel meer dan enkel Black Angus vlees kopen!

Bestel vandaag nog uw Black Angus biefstuk

Wij hopen u snel te mogen helpen bij het kopen van uw Black Angus biefstuk. Het is mogelijk om Black Angus vlees in onze winkel te kopen, maar u kunt bij ons ook al ons vlees online bestellen. Bezoek gerust onze winkel in Hilversum of neem een kijkje in onze webshop en plaats uw bestelling.

montana-black-angus-cattle
Floor Poelier