Black Angus

Home » Black Angus

Black Angus biefstuk kopen in Hilversum


Indien u Black Angus biefstuk wilt kopen, is Floor Poelier in Hilversum dé plek waar u moet zijn. Black Angus biefstuk is een van de bekendste rassen van rundvlees in Schotland. Het staat bekend om zijn uitzonderlijke malsheid en sappige, zilte smaak. U kunt het Black Angus vlees bij ons kopen voor het maken van een heerlijk gerecht. Onze familiezaak in Hilversum bestaat al ruim 85 jaar en daardoor zijn wij in staat om u te adviseren over het kopen van het beste vlees, zoals Black Angus biefstuk.

Black Angus biefstuk is uniek vlees dat verkrijgbaar is bij ons in Hilversum

Wanneer u het Black Angus vlees wilt kopen, dan kiest u voor rundvlees van de hoogste en meest constante kwaliteit. Black Angus biefstuk ‘Beef’ is een uniek product dat uitermate geschikt is voor zowel bakken als grillen. Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet.

Huur uw BBQ-benodigdheden bij ons

Heeft u binnenkort een verjaardag of een leuk feest te vieren en wilt u een BBQ organiseren? Bij Floor Poelier huurt u alle benodigdheden voor de lekkerste BBQ. Bekijk ons volledige assortiment aan de lekkerste stukken wild vlees zoals malse kip van Tante Door, spareribs of in dit geval het heerlijke Black Angus vlees dat u zowel online als in de winkel kunt kopen. Zo is het gegarandeerd dat u en uw gasten genieten van het lekkerste vlees. U heeft ook de mogelijkheid om de catering van uw BBQ compleet door ons te laten verzorgen. Kortom, bij ons kunt u zoveel meer dan enkel Black Angus vlees kopen!

Bestel vandaag nog uw Black Angus biefstuk

Wij hopen u snel te mogen helpen in onze winkel in Hilversum tijdens het kopen van uw Black Angus biefstuk. Heeft u vragen over het kopen van Black Angus vlees? Of heeft u misschien een andere vraag over een van onze producten? Wij denken graag met u mee. Bezoek gerust onze winkel in Hilversum of bestel uw Black Angus biefstuk online. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord als u belt naar 035-624 67 82. Twijfel niet langer en contacteer ons.  

montana-black-angus-cattle
Floor Poelier