Black Angus

Home » Black Angus

Black Angus


Black Angus biefstuk is een van de bekendste rassen van  rundvlees in Schotland. Het staat bekend om zijn uitzonderlijke malsheid en sappige, zilte smaak. U kunt het Black Angus vlees in onze winkel in Hilversum kopen voor het maken van een heerlijk gerecht. Onze familiezaak bestaat al ruim 85 jaar en daardoor zijn wij in staat om u te adviseren over het kopen van het beste vlees.

Het Black Angus vlees is uniek

Wanneer u het Black Angus vlees wilt kopen, dan koopt u rundvlees van de hoogste, meest constante kwaliteit. Black Angus biefstuk ‘Beef’ is een uniek product dat uitermate geschikt is voor zowel bakken als grillen. Black Angus runderen worden grootgebracht met een zorgvuldig uitgebalanceerd graandieet.

Huur uw BBQ-benodigdheden bij ons

Heeft u binnenkort een verjaardag of een leuk feest te vieren en wilt u een BBQ organiseren? Bij Floor Poelier huurt u alle benodigdheden voor de lekkerste BBQ. Bekijk ons volledige assortiment aan de lekkerste stukken wild vlees zoals kip, spareribs of in dit geval het heerlijke Black Angus vlees dat u zowel online als in de winkel kunt kopen. Zo is het gegarandeerd dat u en uw gasten genieten van het lekkerste vlees. U heeft ook de mogelijkheid om de catering van uw BBQ compleet door ons te laten verzorgen.

Bestel vandaag nog uw Black Angus biefstuk

Heeft u vragen over het kopen van Black Angus vlees? Of heeft u misschien een andere vraag over de rest van onze producten? Wij denken graag met u mee. Bezoek gerust onze winkel in Hilversum of bestel uw Black Angus biefstuk online. Uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord als u belt naar 035-624 67 82. Wij hopen u snel te mogen helpen met het kopen van uw Black Angus biefstuk.

montana-black-angus-cattle