Wild vlees kopen

Home » Wild

Wild vlees kopen


Overheerlijk wild vlees kunt u kopen bij de winkel van Floor Poelier in Hilversum of eenvoudig online bestellen. Wij zijn al ruim 85 jaar een familiezaak, waarvan de vierde generatie inmiddels onze klanten helpt. Flexibiliteit is een speerpunt bij ons, waardoor we u zo goed en snel mogelijk voorzien in uw wensen. Bij ons uw wild vlees bestellen is een garantie op versheid en kwaliteit.

Wilt u het lekkerste wild vlees online kopen?

Neem contact op met ons

Verschillende soorten wild vlees kopen

Het wild vlees dat u bij ons zowel in onze winkel kunt kopen als online kunt bestellen is, voor zover mogelijk, afkomstig van Nederlandse bodem. Zo staan wij garant voor A-kwaliteit vlees met een sublieme smaak. Ons wild vlees kan worden onderverdeeld in de volgende categorieën:

Grof wild

Klein wild

  • Fazant
  • Haas
  • Wild konijn
  • Wilde eend
  • Duif
  • Houtsnip
  • Patrijs

Bent u niet zo bekend met de verschillende soorten wild vlees? Geen probleem, onze experts adviseren u graag over welk wild vlees u het beste kunt kopen voor uw gewenste bereiding.

Wild vlees voor uw feest bestellen

Bij onze slager uit Hilversum kunt u al het wild bestellen dat u zoekt. Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest, jubileum of familiefeest en wenst u op die dag heerlijk wild vlees te serveren? U kunt bij ons terecht voor smakelijke hapjes, maar ook voor bereidingen met wild vlees. Heeft u gasten die een voorkeur hebben voor vegetarisch eten? Ook dat is geen probleem. Bovendien gaat onze dienstverlening nog verder: wij bieden ook catering aan voor feesten op locatie, zodat u zelf niks hoeft te bereiden! Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om verse maaltijden met wild vlees online te bestellen. Al onze maaltijden worden dagelijks bereid in onze eigen keuken.

Kom gerust langs of bestel online

Heeft u wild vlees nodig en wilt u dit kopen in een winkel in regio Hilversum of online bestellen? Bij onze online poelier vindt u alles wat u nodig heeft. In de winkel kunt u ook meteen de rest van ons assortiment bekijken. Bekijk het aanbod in onze webshop of kom eens gezellig bij ons langs. Het team van Floor Poelier staat voor u klaar!

Hier kunt u de inhoud creëren die zal worden gebruikt binnen de module.

Kijkje op onze producten


11.35 Ree-asperges
11.51 Hertenschouderrollade
Floor Poelier