Wild

Home ┬╗ Wild

Wild vlees kopen


Bij Floor Poelier kunt u wild vlees kopen in de winkel in Hilversum of eenvoudig online bestellen. Wij zijn al ruim 85 jaar een familiezaak waarvan de vierde generatie inmiddels onze klanten helpt. Flexibiliteit is een speerpunt bij ons, waardoor we u zo goed en snel mogelijk voorzien in uw wensen. Welk wild vlees gaat u bestellen bij ons in Hilversum?

Verschillende soorten wild vlees kopen

Het wild vlees dat u bij ons zowel in onze winkel kunt kopen als online kunt bestellen is, voor zover mogelijk, afkomstig van Nederlandse bodem. Dit staat garant voor A-kwaliteit vlees met een sublieme smaak. Wanneer u uw wild wilt kopen bij onze poelier of juist online wilt bestellen, dan kan het vlees worden verdeeld in de volgende categorie├źn:

Grof wild

Klein wild

Wild vlees voor uw feest bestellen

Bij onze slager uit Hilversum kunt u het wild bestellen wat u zoekt. Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest, jubileum of familiefeest en wenst u op die dag heerlijk wild vlees te serveren? U kunt bij ons terecht voor smakelijke hapjes, maar ook voor meer soorten vlees. Denk bijvoorbeeld aan lam, malse biefstuk, varken en vis. Heeft u gasten die een voorkeur hebben voor vegetarisch eten? Ook dat is geen probleem. Bovendien gaat onze dienstverlening nog verder: wij bieden ook catering aan voor feesten op locatie, zodat u zelf niks hoeft te bereiden!

Eenvoudig uw maaltijd ophalen

Bent u op de hoogte van onze maaltijdservice? Op deze manier is het eenvoudig om kant-en-klare maaltijden te bestellen die dagelijks worden bereid in onze eigen keuken. Wij hebben diverse specialiteiten op het gebied van wild die u kunt kopen, maar ook voor mensen die verantwoord willen genieten van vlees hebben wij scharrelkip, biologisch vlees en vegetarisch vlees. Kortom: voor ieder wat wils.

Kom gerust langs of bestel online

Heeft u wild vlees nodig en wilt u deze kopen in een winkel in regio Hilversum of online bestellen? Bij ons kunt u al uw vlees online bestellen. In de winkel kunt u ook meteen de rest van ons assortiment bekijken. Bekijk het aanbod in onze webshop of kom eens gezellig bij ons langs. Het team van Floor Poelier staat voor u klaar.

Kijkje op onze producten


11.35 Ree-asperges
11.51 Hertenschouderrollade
Floor Poelier