Wild

Home » Wild

Wild


Bij Floor Poelier kunt u wild vlees kopen in de winkel in Hilversum of eenvoudig bestellen via de website. Wij zijn al ruim 85 jaar een familiezaak waarvan de vierde generatie inmiddels onze klanten helpt. Flexibiliteit is een speerpunt bij ons, waardoor we u zo goed en snel mogelijk voorzien in uw wensen.

Verschillende soorten wild vlees kopen

Het wild vlees dat u bij ons zowel kunt kopen als bestellen is, voor zover mogelijk, afkomstig van Nederlandse bodem. Dit staat garant voor A-kwaliteit vlees met een sublieme smaak. Wanneer u bij ons wild wilt kopen of bestellen, dan kan het vlees worden verdeeld in de volgende categorieën:

  • Grof wild: o.a. Edelhert, Ree, Wild zwijn
  • Klein wild: o.a. Fazant, Haas, Wild konijn, Wilde eend, Duif, Patrijs

Vlees voor uw feest

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest, jubileum of familiefeest en wenst u op die dag heerlijk wild vlees te serveren? Bij ons kunt u het wild bestellen wat u zoekt. U kunt bij ons terecht voor hapjes, maar ook voor meer soorten vlees zoals lam, biefstuk, varken en vis. Heeft u gasten die de voorkeur hebben voor vegetarisch eten? Ook dat is geen probleem. Uiteraard bieden wij ook catering aan voor feesten op locatie zodat u zelf niks hoeft te bereiden!

Eenvoudig uw maaltijd ophalen

Bent u op de hoogte van onze maaltijdservice? Op deze manier is het eenvoudig om kant-en-klare maaltijden te bestellen die dagelijks worden bereid in onze eigen keuken. Wij hebben diverse specialiteiten op het gebied van wild, maar ook voor mensen die verantwoord willen genieten van vlees hebben wij scharrelkip, biologisch vlees en vegetarisch vlees. Kortom: voor ieder is er wat wils.

Kom gerust langs of bestel online

Heeft u wild vlees nodig en wilt u deze kopen of bestellen? Wij helpen u dan ook graag verder in onze winkel in Hilversum. In de winkel kunt u ook meteen de rest van ons assortiment bekijken. Bestel online of neem contact op met ons door te bellen naar 035-624 67 82. Wij hopen u snel te mogen zien!

Kijkje op onze producten


11.35 Ree-asperges
11.51 Hertenschouderrollade