De winkel

Home » De winkel

Gemakkelijke maaltijden uit onze winkel in Hilversum


Floor Poelier biedt u de mogelijkheid om hele gemakkelijke maaltijden op te halen in Hilversum. Al ruim 85 jaar bevindt onze winkel zich in deze stad. Een familiebedrijf waarvan inmiddels de vierde generatie aan ‘het roer’ staat. Wij staan bekend om onze flexibiliteit; bij ons worden al uw wensen ingewilligd, al dan niet door een bestelling te plaatsen.

Gemakkelijke maaltijden bestellen en afhalen in de winkel

Dankzij onze maaltijdservice heeft u de mogelijkheid om gemakkelijke maaltijden bij ons te bestellen. De maaltijden worden dagelijks bereid in onze eigen keuken, waarmee versheid wordt gegarandeerd. Onze gemakkelijke maaltijden zijn vooral geschikt voor mensen die graag van een overheerlijke, verse maaltijd genieten zonder hier al te veel tijd of energie in te steken. U kunt bij ons terecht voor diverse specialiteiten op het gebied van wild en kip. Ook voor mensen die verantwoord vlees als scharrelkip en biologisch vlees belangrijk vinden, is er keuze genoeg.

Loop gerust binnen of bestel online

Voor lekkere en gemakkelijke maaltijden zit u hier goed, maar ook als u een feestje heeft, bent u bij onze catering aan het juiste adres. Met ons assortiment aan party hapjes voorziet u uw gasten van diverse lekkernijen, waarmee uw feest net even wat meer cachet krijgt. U kunt zelf naar onze winkel in Hilversum komen om onze gemakkelijke en verse maaltijden te bekijken. Indien u een voorkeur heeft voor online vlees bestellen, is dat ook mogelijk. Bekijk snel het aanbod in onze webshop!

Kijkje in onze winkel


dewinkel
de-winkel
Floor Poelier