De winkel

Home » De winkel

De winkel


Bij Floor Poelier kunt u terecht om hele gemakkelijke maaltijden op te halen. Al ruim 85 jaar bevindt onze winkel zich in Hilversum. Een familiebedrijf waarvan inmiddels de vierde generatie aan ‘het roer’ staat. Wij staan bekend om onze flexibiliteit; bij ons kunnen al uw wensen worden ingewilligd, al dan niet door een bestelling te plaatsen.

Verse en gemakkelijke maaltijden dankzij onze maaltijdservice

Dankzij onze maaltijdservice heeft u de mogelijkheid om gemakkelijke kant-en-klaarmaatijden bij ons te bestellen. De maaltijden worden dagelijks bereid in onze eigen keuken, waarmee versheid wordt gegarandeerd. Onze gemakkelijke maaltijden zijn vooral geschikt voor mensen die geen tijd of zin hebben om zelf te koken. U kunt bij ons terecht voor diverse specialiteiten op het gebied van wild en kip, vaak in eigen huis geproduceerd. Ook voor mensen die verantwoord vlees als scharrelkip en biologisch vlees belangrijk vinden, is er keuze genoeg.

Loop gerust binnen of bestel online

Voor lekkere en gemakkelijke maaltijden zit u hier goed, maar ook als u een feestje heeft, bent u bij Floor Poelier aan het juiste adres. Met ons assortiment aan party hapjes voorziet u uw gasten van diverse lekkernijen, waarmee uw feest net even wat meer cachet krijgt. U kunt zelf naar onze winkel in Hilversum komen om onze gemakkelijke en verse maaltijden te bekijken. Indien u een voorkeur heeft voor online bestellen, is dat ook mogelijk. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 035-624 67 82.

Kijkje in onze winkel


dewinkel
de-winkel