Catering

Home ยป Catering

Catering in regio Hilversum


Bent u op zoek naar catering en traiteur voor uw feest in of nabij Hilversum? Wij helpen u graag! Floor Poelier is een bedrijf met ruim 85 jaar ervaring in zowel vleesverkoop als catering in Hilversum en omgeving. Kom gerust langs in onze winkel of bestel uw vlees via onze webshop. Heeft u nog geen idee wat voor vlees u lekker vindt? Wij helpen u aan een stukje vlees dat bij u en uw gasten in de smaak valt. Onze traiteur in Hilversum heeft wat u zoekt.

Wij verzorgen uw catering in de omgeving van Hilversum

Wij zijn de traiteur die uw catering in of nabij Hilversum verzorgt, inclusief tafelwerk, servies en overige benodigdheden. Zo heeft u alles wat u nodig heeft en geniet u zorgeloos van uw feest, jubileum of verjaardag. Daarnaast geniet u ook nog eens van het door ons aangeboden vlees en diverse partyhapjes. U ziet, als traiteur ontzorgen wij u volledig bij uw feest in Hilversum of omgeving!

Alles voor uw BBQ vindt u bij ons

Wilt u een BBQ organiseren, maar vindt u het te veel werk of heeft u BBQ-benodigdheden nodig om het vlees te bereiden? Ook dan staan wij voor u klaar. Floor Poelier verzorgt uw BBQ compleet en daarnaast stellen wij u onze benodigdheden beschikbaar om te huren. Op deze manier wordt uw BBQ hoe dan ook een geslaagde onderneming voor u en uw gasten.

Benader ons voor meer informatie

Heeft u een vraag over onze catering in of nabij Hilversum? Of heeft u misschien een andere vraag? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze diensten als traiteur in regio Hilversum. Bezoek gerust onze winkel of bestel uw vlees online. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 035-624 67 82. Wij helpen u graag vanuit onze winkel!

Floor Poelier