Catering

Home » Catering

Catering in regio Hilversum


Bent u op zoek naar catering en traiteur voor uw feest in of nabij Hilversum? Wij helpen u graag! Floor Poelier is een bedrijf met ruim 85 jaar ervaring in zowel vleesverkoop als catering. Kom gerust langs in onze winkel of bestel uw vlees via onze webshop. Heeft u nog geen idee wat voor vlees u lekker vindt? Wij helpen u aan een stukje vlees dat bij u en uw gasten in de smaak valt. Onze traiteur heeft wat u zoekt.

Wij verzorgen uw catering in de omgeving van Hilversum

Wij zijn de traiteur die uw volledige catering verzorgt, inclusief tafelwerk, servies en overige benodigdheden. Zo heeft u alles wat u nodig heeft en geniet u zorgeloos van uw feest, jubileum of verjaardag. Daarnaast geniet u ook nog eens van het door ons aangeboden vlees en diverse partyhapjes. U ziet, als traiteur ontzorgen wij u volledig bij uw feest!

Alles voor uw BBQ vindt u bij ons

Wilt u een BBQ organiseren, maar vindt u het te veel werk of heeft u BBQ-benodigdheden nodig om het vlees te bereiden? Ook dan staan wij voor u klaar. Onze poelier verzorgt uw BBQ compleet en daarnaast stellen wij u onze benodigdheden beschikbaar om te huren. Op deze manier wordt uw BBQ hoe dan ook een geslaagde onderneming voor u en uw gasten.

Benader ons voor meer informatie

Bent u benieuwd naar de maaltijden die onze catering aanbiedt? Bezoek gerust onze winkel of bestel uw maaltijd online. Als ervaren traiteur en online poulier helpen wij u graag om uw feest volledig af te maken met een heerlijke maaltijd. Geef ons gerust uw wensen en ideeën door, wij helpen graag om ze te verwezenlijken!

Floor Poelier