Catering

Home ยป Catering

Catering nabij Hilversum


Bent u op zoek naar catering en traiteur voor uw feest nabij Hilversum? Deze familiezaak helpt u graag! Floor Poelier is een bedrijf met ruim 85 jaar ervaring in zowel vleesverkoop als catering in Hilversum. Kom gerust langs in onze winkel in Hilversum of bestel uw vlees via onze webshop. Heeft u nog geen idee wat voor vlees u lekker vindt? Met onze kennis vindt u het lekker stukje vlees dat bij u in de smaak valt.

Wij verzorgen uw catering nabij Hilversum

Iets te vieren? Of krijgt u gezellig vrienden en familie over de vloer? Wij zijn de traiteur die uw catering nabij Hilversum verzorgen, inclusief tafelwerk, servies en overige benodigdheden. Zo heeft u alles wat u nodig heeft en geniet u zorgeloos van uw feest, jubileum of verjaardag. Daarnaast geniet u ook nog eens van het door ons aangeboden vlees en partyhapjes.

Wij helpen u bij het organiseren van uw BBQ

Wilt u een BBQ organiseren, maar vindt u het teveel werk of heeft u BBQ-benodigdheden nodig om het vlees te bereiden? Ook dat is geen probleem voor ons. Floor Poelier verzorgt uw BBQ compleet en daarnaast stellen wij u onze benodigdheden beschikbaar om te huren. Op deze manier wordt uw BBQ hoe dan ook een geslaagde en eenvoudige onderneming voor u en uw gasten.

Ja, ik wil gebruik maken van de catering!

Heeft u een vraag over de catering en traiteur uit Hilversum? Of heeft u misschien een andere vraag ? Neem dan contact met ons op voor meer informatie met de traiteur uit Hilversum. Bezoek gerust onze winkel of bestel uw vlees online. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 035-624 67 82. Wij helpen u graag!