Maaltijden en soepen

Home » Maaltijden en soepen

Verse maaltijden in onze winkel in Hilversum

Voor de lekkerste verse maaltijden en soepen kunt u bij onze winkel in Hilversum terecht. Elke dag bereiden wij heerlijke maaltijden die u zo meeneemt. Hierbij maken wij gebruik van de beste ingrediënten en vers vlees. Ook voor overheerlijke soepen is Floor Poelier degene die u zoekt. Proef onze huisgemaakte kippensoep, tomaten-, erwten-, of andere variant. Het is een ware smaaksensatie voor iedere soepliefhebber!

Verse maaltijden afkomstig uit onze eigen keuken in Hilversum

Als u weinig tot geen tijd heeft om te koken, zijn onze verse maaltijden de ideale oplossing voor u. Ze zijn afkomstig uit eigen keuken, zo garanderen we de versheid. Voor onze maaltijdservice beschikken we onder meer over het lekkerste vlees, afkomstig van dé gespecialiseerde slager van Hilversum. De verse maaltijden die u vindt bij ons in Hilversum, zijn tevens perfect te combineren met nasi, bami of witte rijst uit onze eigen keuken.

Geniet van huisgemaakte kippensoep

Naast verse maaltijden bestelt u ook heerlijke soepen bij ons in Hilversum. De soepen worden verkocht in literverpakkingen. Naast huisgemaakte tomaten-, erwten- en kippensoep beschikken wij over een nog veel ruimer aanbod. Mogelijk vallen de wat minder bekende soepen u juist erg in de smaak. Zo kunt u in plaats van onze huisgemaakte kippensoep ook een keer de wildsoep of uiensoep proberen. Er is in ieder geval keuze genoeg. Voor ons volledige assortiment raden wij u aan om onze webshop eens te bekijken.

Kom naar onze winkel in Hilversum

Wij maken al ruim 85 jaar de lekkerste vleesgerechten in de omgeving van Hilversum. Als gespecialiseerd poelier in de regio zijn kip en wild onze specialiteiten, vandaar dat onze huisgemaakte kippensoep tot de crème de la crème behoort. Kom gerust een keer kijken in onze winkel voor ons gevarieerde aanbod. Onze maaltijdservice verzorgt de meest verse maaltijden in regio Hilversum. Heeft u vragen over onze maaltijden, gerechten met kip of soepen? Neem dan contact met ons op via 035-624 67 82.

Kijkje op onze producten


Macaroni met spinazie, spekjes en pijnboompitjes kinder
Kippenbouillon met rijstnoedels en spinazie
Floor Poelier