Slager in Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Slager in Hilversum


Home » Slager Hilversum

Staat er binnenkort een barbecue bij u op de planning in Hilversum of omgeving? Dan wilt u natuurlijk zo min mogelijk tijd kwijt zijn met de voorbereidingen. Floor Poelier is een slager in het centrum van Hilversum die u kan helpen. Al meer dan 85 jaar zorgt ons familiebedrijf voor het lekkerste vlees in de buurt. Tot onze specialiteiten behoren wild en kip, maar ook onze flexibele houding naar onze klanten toe typeert ons. Laat ons weten wat u nodig heeft! Wij bezorgen het op uw locatie.

Alles voor de barbecue bij dé slager van Hilversum

Voor uw complete barbecue moet u bij Slager Floor Poelier in Hilversum zijn. In ons assortiment vindt u verschillende soorten vlees zoals lam, varken, rund, kip, vis en wij hebben ook vegetarische alternatieven. Zelfs verse spareribs bestelt u bij ons! Ook voor sauzen, salades en brood kunt u bij ons terecht. Zo heeft u snel alles in huis voor een complete barbecue in de omgeving van Hilversum. En mocht u niet kunnen kiezen, is het altijd mogelijk om een compleet BBQ-pakket te bestellen. Heeft u niet genoeg bestek of servies? Heeft u nog wat extra tafels nodig of wilt u een barbecue huren? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Kortom, wij leveren u werkelijk alles dat u nodig heeft voor een geslaagde barbecue.

Ook buiten het barbecueseizoen zijn wij de favoriete slager van Hilversum

U kunt uiteraard ook buiten het barbecueseizoen terecht bij onze slagerij in Hilversum. Heeft u bijvoorbeeld voor ’s avonds een snelle hap nodig, maar wilt u wel van een verse en smaakvolle maaltijd genieten? Elke dag bereiden onze medewerkers heerlijke kant-en-klaar maaltijden met behulp van verse ingrediënten en het beste vlees. Ook verkopen wij vers gemaakte soepen in literpakken. Denk bijvoorbeeld aan kippensoep, erwtensoep en tomatensoep. Bekijk gerust eens het volledige assortiment op onze website en bestel hier gelijk de maaltijden of het vlees waar u zin in heeft. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze winkel of bij onze verkoopwagen. Wij hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn. Heeft u vragen over onze producten? Bel dan naar 035-624 67 82.

  • Velden met een * zijn verplicht