Slager Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Slager Hilversum


Heeft u nog een lekker stukje vlees nodig om vanavond tijdens het diner te serveren en zoekt u daarom nog een slager in de omgeving van Laren, Naarden, Soest, Weesp of Hilversum? Ga dan even naar het centrum van Hilversum of naar een markt in deze omgeving. Hier vindt u namelijk Floor Poelier, al meer dan 85 jaar een begrip in de regio van Hilversum, Weesp, Soest, Naarden en Laren. Ons familiebedrijf staat bekend om onze specialiteiten, wild en kip, maar vooral om onze flexibele houding naar onze klanten toe. Laat ons weten wat u nodig heeft! Wij bezorgen het u graag.

Slager in Hilversum, nabij Laren, Soest, Naarden en Weesp, die vers vlees in eigen slagerij bereidt

Slager Floor Poelier heeft een winkel in het centrum van Hilversum, maar is ook elke week te vinden op een aantal markten in regio Weesp, Soest, Naarden en Laren. Wij beschikken namelijk over een zeer uitgebreide verkoopwagen met een zeer uitgebreid assortiment aan vlees, wild en kip. De producten die u bij ons kunt kopen, worden allen door ons zelf bereid. Verser kan bijna niet! Natuurlijk verkopen wij enkel kwaliteitsvlees, want wij willen onze klanten enkel het beste bieden.

Ook voor vlees op de barbecue aan het juiste adres

Bij Slager Floor Poelier, dé slagerij in de omgeving van Naarden, Soest, Laren, Weesp en Hilversum, bent u natuurlijk ook aan het juiste adres voor een lekker stukje vlees of vis voor op de barbecue. Wij bieden veel verschillende soorten vlees en vis voor op de barbecue aan. U kunt zelfs een compleet pakket bij ons bestellen! Natuurlijk kunnen wij u ook heerlijke stokbroden, salades en sauzen bezorgen. Heeft u niet genoeg bestek of servies? Heeft u nog wat extra tafels nodig of wilt u een barbecue huren? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Kortom, wij leveren u werkelijk alles dat u nodig heeft voor een geslaagde barbecue.

Geen tijd om te koken? Geniet van één van onze verse kant-en-klaar maaltijden

Heeft u voor ’s avonds een snelle hap nodig, maar wilt u wel van een verse en smaakvolle maaltijd genieten? Elke dag bereiden onze medewerkers heerlijke kant-en-klaar maaltijden, met behulp van vers ingrediënten en het beste vlees. Ook verkopen wij versgemaakte soepen in literpakken. Denk bijvoorbeeld aan kippensoep, erwtensoep en tomatensoep. Bekijk gerust eens ons volledige assortiment op onze website en bestel hier gelijk de maaltijden of het vlees waar u zin in heeft. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze winkel of bij onze verkoopwagen. Wij hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn. Heeft u vragen over onze producten? Bel dan naar 035-624 67 82.

  • Velden met een * zijn verplicht