Spareribs Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Maaltijdservice

N

Catering voor feesten

N

Aanbod aan wild

De lekkerste spareribs in Hilversum


Home » Spareribs Hilversum

Bij welke slager kunt u de heerlijkste spareribs kopen in Hilversum? Ga even naar het centrum van de stad, want daar vindt u de winkel van Floor Poelier! Onze slagerij is specialist in wild en kip, maar weet tegelijkertijd ook iedere andere wens van de klant te vervullen. Al onze producten produceren wij in eigen huis, wat betekent dat wij alleen maar verse producten verkopen. Daarin ligt onze kracht.

Wilt u spareribs kopen?

De meest verse spareribs van Hilversum en omgeving vindt u bij ons

Voor de beste spareribs moet u bij onze slager in Hilversum zijn. Spareribs zijn niet alleen lekker voor op de barbecue, maar ook als party hapjes wanneer u een feestje geeft. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar onze winkel te komen om de meest verse spareribs te kopen, dan biedt onze verkoopwagen wellicht een oplossing. Deze staat iedere week op verschillende markten in de omgeving van Hilversum en is voorzien van een groot assortiment aan verse kip en wild. Het is eveneens mogelijk om al ons vlees online te bestellen.

picture 7

Plaats uw bestelling

Wilt u spareribs voor op de barbecue bestellen en daarnaast ook nog genieten van andere soorten vlees? Plaats dan online een bestelling bij onze poelier! Wij stellen voor u een barbecuepakket naar wens samen, zodat u in één keer al uw benodigdheden in huis heeft. Bekijk snel alle opties in onze webshop en bestel of kom eens gezellig langs.

  • Velden met een * zijn verplicht
Floor Poelier