Spareribs Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Spareribs Hilversum


Bij welke slager kunt u de heerlijkste spareribs kopen, in Hilversum? Ga even naar het centrum van Hilversum, want daar vindt u de winkel van Floor Poelier! Onze slagerij is specialist in wild en kip, maar weet tegelijkertijd ook iedere wens van de klant te vervullen. Al onze producten produceren wij in eigen huis, wat betekent dat wij alleen maar verse producten verkopen. En daarin ligt onze kracht. Ervaart u binnenkort de kwaliteit van onze verse vleeswaren? Koop uw spareribs bij Floor Poelier in Hilversum.

De meest verse spareribs vindt u bij Floor Poelier in Hilversum en omgeving

Voor spareribs moet u dus bij Floor Poelier in Hilversum zijn. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar onze winkel in Hilversum te komen om de meest verse spareribs te kopen, dan biedt onze verkoopwagen misschien een oplossing. Deze staat iedere week op verschillende markten in de omgeving van Hilversum en is voorzien van een groot assortiment aan kip en wild.

Bestel uw spareribs voor op de barbecue

Wilt u spareribs voor op de barbecue bestellen en daarnaast ook nog ander soorten vlees? Plaats dan online een bestelling! Wij stellen voor u een barbecuepakket naar wens voor u samen, zodat u in één keer al uw benodigdheden in huis heeft. Bekijk gerust eens onze kaart. Heeft u vragen over onze producten? Bel dan even naar 035-624 67 82.

  • Velden met een * zijn verplicht