BBQ

Home » BBQ

BBQ in Hilversum


bbq-folder
Tante-Door

Wilt u een BBQ huren, omdat u een feest gaat organiseren in de omgeving van Hilversum, Soest of Naarden? Bestel deze dan bij Floor Poelier! Hier vindt u namelijk alles wat u nodig heeft om een geslaagde barbecue te organiseren. Van vlees tot servies, van de BBQ tot tafels; u vindt het allemaal bij ons. Wij nemen uw zorgen uit handen door alles aan te bieden wat u nodig heeft voor een BBQ. Bovendien geeft u uw bestelling eenvoudig online aan ons door. Aarzel niet langer en organiseer een barbecue met onze hulp!

Een BBQ huren voor een perfect feest

Een barbecue organiseren is voor iedere gelegenheid een uitstekend idee. Misschien heeft u binnenkort een verjaardag of jubileum te vieren, is er iemand geslaagd of wilt u gewoon een gezellige avond met vrienden of familie doorbrengen. Wat de reden ook mag zijn, als u een BBQ wilt organiseren, is het goed om uw benodigdheden te huren bij Floor Poelier. U kunt bij ons een BBQ huren, waarbij het gas en de schoonmaakbeurt bij de prijs zijn inbegrepen. Ook kunt u bij ons servies, tafels en bestek huren. Heel handig voor als u daar zelf niet genoeg van in huis heeft. Voor een complete BBQ kunt u al uw benodigdheden bij ons huren.

Heerlijk vlees voor uw barbecue

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het heerlijkste vlees voor op de barbecue. Wat denkt u bijvoorbeeld van saté, spareribs, verschillende soorten burgers, spiesen en natuurlijk onze overheerlijke kip. Ook voor de visliefhebber en vegetariërs onder ons hebben we genoeg opties op onze menukaart staan. Dat alles is afkomstig van de kwaliteitsslager. Natuurlijk is uw BBQ pas compleet met een stukje stokbrood, een salade en verschillende sausjes. Die bezorgen wij ook, dat is voor ons geen enkel probleem. Vindt u het lastig om een keuze te maken uit de verschillende soorten vlees en vis die wij aanbieden? Kies dan voor een van onze BBQ-pakketten. Hiermee haalt u een gevarieerde greep uit ons aanbod in huis. Laat die barbecue maar beginnen!

Bestel uw BBQ-benodigdheden via onze website

Floor Poelier heeft een winkel in Hilversum waar u natuurlijk altijd van harte welkom bent als u een barbecue organiseert. U kunt echter ook online vlees bestellen bij ons. Woont u binnen een straal van vijf kilometer van Hilversum? Dan komen wij uw bestelling gratis bij u thuisbezorgen. Buiten deze zone betaalt u slechts een klein bedrag aan bezorgkosten. Als u bijvoorbeeld in de buurt van Naarden of Soest woont, geniet u nog steeds aan een voordelige prijs van onze BBQ. 

Bij ons kunt u ook terecht voor heerlijke BBQ-producten. Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar!

Klik hier om te bestellen

6.1 Barbecueproducten
Kipspies
Floor Poelier