Kip Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

De beste kip van Hilversum


Home » Kip Hilversum

Wilt u de allerlekkerste kip in de omgeving van Hilversum in huis halen? Dan bent u bij Floor Poelier aan het goede adres! Wild en kip zijn de specialiteiten van het huis bij ons familiebedrijf, dat al ruim 85 jaar opereert vanuit hartje Hilversum. Bovendien denken wij altijd met de klant mee en stellen wij ons erg flexibel op.

Bezoek onze winkel voor de lekkerste kip van Hilversum

Bij Floor Polier kunt u altijd terecht voor lekkere kip in de regio Hilversum. Wij garanderen altijd verse producten. Ook vindt u in onze slagerij scharrelkip en biologisch vlees. Voor al uw soorten vlees kunt u bij ons terecht. Van kip tot vis, van lam tot rund en van varkensvlees tot juist compleet vegetarisch. Bij ons is het zelfs mogelijk om complete pakketten voor de barbecue te bestellen. Het vlees wordt uiteraard bezorgd, maar ook brood, sauzen en salades behoren tot de bestelopties.

Het lekkerste verse vlees vindt u hier

In onze slagerij in Hilversum vindt u naast de lekkerste kip ook enkele kant-en-klaarmaaltijden. Deze zijn erg geschikt als u na een lange dag geen zin meer heeft om te koken, maar toch een lekkere, verse maaltijd wil nuttigen. Heeft u vragen over onze diensten of heeft u een speciaal verzoek? Laat het ons weten via 035-624 67 82. Voor al uw vlees kunt u terecht bij dé slager van Hilversum!

  • Velden met een * zijn verplicht