Kip Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Kip Hilversum


Vraagt u zich af bij welke slager u de lekkerste kip haalt, in de omgeving van Weesp en Hilversum? Die koopt u natuurlijk bij Floor Poelier! Al meer dan 85 jaar is onze winkel gevestigd in Hilversum. Het is een familiebedrijf dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Wij staan enerzijds bekend om onze specialiteiten, wild en kip, anderzijds om onze flexibele houding tegenover onze klanten. Wij kunnen aan alle wensen van onze klanten voldoen, eventueel op bestelling. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Wij horen het graag van u!

Kip één van de specialiteiten van slager uit Hilversum, nabij Weesp

U vindt de winkel van Floor Poelier in het centrum van Hilversum, nabij Weesp, hier bereiden wij onze wild en kip specialiteiten in eigen beheer. Wij leveren daardoor altijd verse producten en daar ligt ook onze kracht. Bij ons kunt u ook terecht voor scharrelkip en biologisch vlees. Woont u niet in Hilversum of bent u niet in de gelegenheid om naar onze winkel toe te komen? Floor Poelier staat regelmatig op diverse markten in de omgeving van Hilversum en Weesp, met een verkoopwagen met een ruim assortiment aan kip en wild. Online uw vlees bestellen is natuurlijk ook mogelijk.

Ook verse maaltijden en gemaksproducten in ons assortiment

Naast vlees van de hoogste kwaliteit, verkopen wij bij Floor Poelier ook heerlijke verse maaltijden en gemaksproducten. Ideaal voor als u weinig tijd heeft om uitgebreid te koken, maar wel van een goede maaltijd wilt genieten. Heeft u vragen over onze producten? Of heeft u een specifiek verzoek? Bel dan gerust even naar 035-624 67 82. Wij beantwoorden uw vragen graag.

  • Velden met een * zijn verplicht