Kipsaté BBQ Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Kipsaté voor de BBQ kopen in Hilversum


Home » Kipsaté BBQ Hilversum

Wilt u graag kipsaté voor op de BBQ (online) kopen bij een slagerij in Hilversum? Maak dan kennis met ons uitgebreide aanbod. Floor Poelier voorziet al meer dan 85 jaar Hilversum en omgeving van heerlijk vers vlees. Of het nu om vlees voor het diner gaat of voor een speciale gelegenheid, wij staan voor u klaar.

Kipsaté en ander heerlijk vlees voor de BBQ kunt u bij ons online kopen

Voor de lekkerste kipsaté en andere stukken vlees zijn wij dé poelier die u zoekt. Als specialist in BBQ-vlees en -benodigdheden zorgen wij graag voor alles wat u nodig heeft voor uw BBQ. U kunt diverse stukken vlees kopen voor uw BBQ in onze winkel of online, van kipsatés tot kippenvleugels. Zelfs speciale kip voor een Big Green Egg BBQ schaft u bij ons aan. Daarnaast heeft u tevens de mogelijkheid om servies te huren en bestelt u ook stokbrood, sausjes en salades bij ons. Zo is uw BBQ helemaal compleet! Reken op de diensten van onze online poelier.

Kom naar onze winkel

Bezoek direct onze winkel in Hilversum als u kipsaté of ander vlees voor de BBQ wilt kopen. Of wilt u uw kipsaté liever online kopen? Ook dat kan in onze webshop. Bekijk ons ruime assortiment, kies je favoriete hapjes en geef aan wanneer je deze komt ophalen. Opgepast: al onze producten zijn zo overheerlijk dat het moeilijk kan zijn om te kiezen!

  • Velden met een * zijn verplicht
Floor Poelier