Kipsaté BBQ Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Kipsaté voor de BBQ kopen in Hilversum


Home » Kipsaté BBQ Hilversum

Wilt u graag kipsaté voor op de BBQ aanschaffen bij een slagerij in Hilversum? Maak dan kennis met ons uitgebreide aanbod. Floor Poelier voorziet al meer dan 85 jaar Hilversum en omgeving van heerlijk vers vlees. Of het nu om vlees voor het diner gaat of voor een speciale gelegenheid, wij staan voor u klaar.

Kipsaté en ander heerlijk vlees voor de BBQ bestelt u bij ons in Hilversum

Voor de lekkerste kipsaté en andere stukken vlees zijn wij dé poelier die u zoekt. Als specialist in BBQ-vlees en -benodigdheden zorgen wij graag voor alles wat u nodig heeft voor uw BBQ. U kunt diverse stukken vlees kopen voor uw BBQ bij onze winkel in Hilversum, van kipsaté tot kippenvleugels. Zelfs speciale kip voor een Big Green Egg BBQ schaft u bij ons aan! Daarnaast heeft u tevens de mogelijkheid om servies te huren en bestelt u ook stokbrood, sausjes en salades bij ons. Zo is uw BBQ helemaal compleet!

Kom naar onze winkel

Bezoek direct onze winkel in Hilversum als u kipsaté of ander vlees voor de BBQ wilt kopen. Bestelt u uw vlees en andere BBQ-benodigdheden liever online? Ook dat kan in onze webshop! Heeft u vragen over onze producten of diensten? Bel dan naar 035-624 67 82 of bezoek onze winkel.

  • Velden met een * zijn verplicht