Eend kopen slager Hilversum

 

Neem direct contact op!
N

Online bestellen

N

Ruim assortiment

N

Langer dan 85 jaar bestaan

Een eend kopen bij een ervaren slager


Home ┬╗ Eend kopen slager

Wilt u graag een eend kopen bij een professionele slager? Breng dan eens een bezoek aan Floor Poelier. Ons familiebedrijf in Hilversum is al ruim 85 jaar gespecialiseerd in vleesverkoop in de regio. Voor lekker en vers vlees moet u bij ons zijn. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan vlees in de winkel, maar zijn ook online actief. Zo bestelt u eenvoudig uw eendenvlees via de webshop en haalt u dit op bij onze winkel wanneer het u uitkomt!

U kunt heerlijke, malse eend kopen bij onze slager

Eendenvlees heeft een mals karakter en is erg fijn van smaak. Bij onze slager kunt u een overheerlijke eend kopen. U wordt compleet verrast door de unieke smaak die eendenvlees heeft. Het is namelijk erg lastig om deze smaak te vergelijken met andere vleessoorten. Eend is een van de fijnste wilde vleessoorten die u bij onze slager kunt kopen. Indien u een liefhebber bent van fijn wild vlees, is hazenbout wellicht ook vlees dat u lekker vindt. Bent u toch meer een fan van grof wild? Dan is reerugfilet eerder iets voor u. Ook hertenvlees behoort tot de opties bij ons.

Bestel uw eendenvlees

Komt u een eend kopen bij onze slager in Hilversum? U bent van harte welkom. Indien gewenst kunt u ook het vlees bestellen in onze webshop en zelf aangeven wanneer u het op komt halen. U kunt onze andere soorten vlees ook online bestellen. Bij ons vindt u alle ingredi├źnten voor een overheerlijke maaltijd!

  • Velden met een * zijn verplicht
Floor Poelier